headersept
Slide3BG
Slide2BG
Slide1BG

 

Autorijlessen

 

Autorijlessen van Rijschool Appie kenmerken zich door een vast opbouw, waarin alle instructie onderdelen van het autorijden aan bord komen.

Tijdens de eerste autorijles ligt de nadruk op het nader met elkaar kennismaken en kennismaken met je lesvoertuig. Vertrouwen in de persoon op de andere stoel is van groot belang. Direct daarna gaan we al rijden, waarin we zowel het rijden op rechte stukken als het nemen van bochten behandelen. Op deze manier kan je rij- instructeur al de eerste autorijles je niveau bepalen.

Heb je na enkele autorijlessen de voertuig helemaal onder controle (remmen, gassen, koppelen, ontkoppelen, schakelen), gaan we verder met de verkeersdeelneming.
Hier leer je het oprijden van kruispunten, rotondes en beslissingen nemen. Zo worden alle instructie onderdelen stap voor stap behandeld.

Wij maken gebruik van een instructie vorderingenkaart. Op deze kaart worden je vorderingen precies bijgehouden, zodat jij en je rij- instructeur kunnen zien hoe je er voor staat en waar er nog aan gewerkt moet worden om het examenniveau te halen.